Mår

Hvis det rumsterer på loftet af bygningen kan der sandsynligvis være tale om en mår, selvom også mus og rotter kan larme. Det kan være svært at afgøre om der er tale om det ene eller andet, men måren er dog en del større er rotter og mus så den larmer ofte mere.

Desuden kan man bekræfte mårens tilstedeværelse ved dens ekskrementer, der er betydeligt større end både musenes og rotternes ekskrementer.

En mår kan virkelig rasere et loft og ødelægge inventar for mange penge hvis du ikke reagerer og får den fjernet.

De seneste par årtier er måren blevet mere udbredt, og det er blevet stadig mere almindeligt at se måren både i beboelsesområder mellem parcelhuse og i sommerhusområder. På landet har måren altid været en del af den almindelige fauna, og for folk på landet er måren især plagsom, fordi den tager høns. Blandt parcelhuse og sommerhuse er det mere begrænset, hvilken skade måren kan forvolde, men den kan være irriterende med sin larm på loftet. En mår på loftet kan forhindre beboerne i at sove om natten, blandt andet fordi måren er mest aktiv ved solnedgang.

For at slippe af med måren kan man anvende flere forskellige metoder, hvor både stærke lugte og lyde kan indgå i bekæmpelsen. Oftest handler det dog først og fremmest om at få lokaliseret hvor måren kommer ind henne og derefter få sat en fælde op så dyret bliver fanget. Hvis du hører lyde på loftet eller ser en mår ved dit hus så kan jeg hjælpe dig med ovenstående så tøv ikke med at kontakte mig.

Har du brug for hjælp med bekæmpelse?
Ring til mig så vi kan finde en løsning på problemet

40 26 28 40