Myrer

Som det gælder i princippet for alle såkaldte skadedyr, er myrer naturligvis kun til skade, når de beskadiger menneskenes ejendom eller på anden måde generer mennesker eller vores husdyr. I naturen er myrer således særdeles effektive skraldemænd, og de er en vigtig del af naturens kredsløb. Men når myrerne kommer tæt på mennesker, bliver myrer til en plage, og de kan skabe endog meget store ødelæggelser.

Myrer ødelægger både udendørsarealer og bygninger, og især når det gælder bygninger, kan det være meget vanskeligt at slippe af med myrerne. I haver, parker og lignende steder kan man forholdsvis let lokalisere myrekolonier, og udendørs kan man også ret effektivt bruge gift, eller simpelthen manuelt fjerne myreboet. Ofte vil man finde kolonier under fliser, i stensætninger og i gamle træstubbe.

Indendørs er det mere vanskeligt, fordi myrer jo er så små og kan komme ind af selv den mindste sprække, og samtidig må man være mere forsigtig med brug af gift til bekæmpelse. Imidlertid findes der metoder til bekæmpelse af myrer også i bygninger, og det er vigtigt at få bugt med myrerne, fordi de ellers kan ødelægge et hus blandt andet ved at beskadige fundament, rørsystemer og andre vitale dele af bygningen.

Myre i køkkenet
Har du brug for hjælp med bekæmpelse?
Ring til mig så vi kan finde en løsning på problemet

40 26 28 40